About Sip The World

Een goede slok reisinspiratie, voor als je zin hebt om er even tussenuit te gaan of juist wilt dromen over je volgende verre reis. Over plekken die mij verrast hebben met een verhaal, met de vriendelijkheid van het personeel of met een mooie omgeving. Maar bovenal, waar je in goed gezelschap kan proosten op het goede leven! Veel plezier met het lezen van mijn verhalen en tips voor de lekkerste drankjes op de mooiste plekken.

Ik drink wat af, zit op terrasjes, rijd met mijn auto door Europa en vlieg de wereld en het internet rond. Mijn reisgenootschap is afwisselend. Ik houd van wijn, koffie en cider. Vriend van (veel) wodka en bier. Vriendin 1 houdt van cava en gin. Meer nog dan van wijn. Vriendin 2 drinkt graag cocktails naast een paar goede bellen rood. Vriendinnen 3 tot en met 5 boeit het niet zoveel. Als we maar met elkaar zijn. Soms in mijn eentje. Ultieme vrijheid om eens met jezelf rond te stappen.

En wij houden van lekkere drankjes op mooie plekken. Een espressobar annex fietsenmaker in Oost Londen, craft beer in een brouwerij in San José. Graag een bijzonder verhaal of een nog bijzonderder product, genuttigd op een sfeervolle plek. Verrassende combinaties die je kunnen inspireren. Omdat ik geloof dat juist die reizen je wegbrengen van de gebaande paden. Voor mij geen toeristische bezienswaardigheden, noch voor vriend, vriendin 1 en vriendin 2 overigens. Als vriendin 3 tot en met 5 de trekpleisters willen bezoeken, blijf ik met vriendin 1 en 2 nog even zitten.

Cultuur is voor mij een mooi terrasje, cafétje of een goed restaurant met de juiste sfeer waarnaar je even op zoek moet. En die vind je niet zomaar, daar moet je even naar op zoek. En dat is precies waar ik graag mijn tijd aan besteed. Ik blijf langer op één plek en haast me niet in een paar weken het hele land te bezoeken. Slow travel. Zo kom ik op plekken met een bijzondere sfeer. Met Sip the World wil ik deze plekken met je delen.

Sip the World; zodat je veel zin krijgt om er spontaan tussenuit te gaan.