Drie keer koffie in Valencia

 •  0

By

Een typisch Spaanse café con leche. Tot voor kort was dit zo ongeveer de beste koffie die je in Spanje kon krijgen. Maar in Valencia wordt ook de betere koffie geserveerd! Drie van mijn favoriete tentjes heb ik voor je opgesomd in deze Valencia coffee tips. Enjoy!

Valencia coffee op een verscholen plek: Trencat

Normaal gesproken ben ik geen fan van tentjes midden in het toeristische centrum, maar deze is een uitzondering! Een fantastisch sfeervol interieur (vol met Spaanse tegeltjes), heerlijke koffie en zelfgemaakte granola en kwark als ontbijt. De wifi is trouwens ook erg goed van kwaliteit, ideaal voor contact met het thuisfront.

La Más Bonita: een mooi bakkie op het strand

De stilte op het strand in de ochtend. Het ruisen van de zee. Het gekwetter van een paar meeuwen. Heerlijk om in de vroege ochtend naar het strand te gaan. En laat dan toevallig deze spot open zijn: La Más Bonita Patacona. Voor een heerlijk kop koffie en een reuzekeuze uit gezonde ontbijtjes.

La Más Bonita Patacona | Passeig Marítim de la Patacona, 11 | Valencia

Meer Valencia tips? Check deze en drie andere heerlijke (roof top) terrassen in Valencia!

Mercado Central: Valencia coffee in dé food market

Een fantastische plek om proviant in te slaan voor een picknick én bovendien een lust voor je camera. Deze kleurrijke markt ligt bomvol vers en is gelegen in een art-nouveau markthal. En tussen die enorme stapels sinaasappels, noten en sla, vind je een kleine coffee bar. Achter de counter is net genoeg plek voor die ene werknemer en voor de counter net genoeg plek voor jezelf.

Mercado Central | Plaça de la Ciutat de Bruges | Valencia

Is het al tijd voor een biertje? Deze craft beers zijn in Valencia he-le-maal top!

 

 

 

Photo credits to me and my Sony camera

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


About the Author

 

Leave a Reply