Where bartenders drink

 •  0

By

Waar vind je tegenwoordig de barretjes waar je echt een goede cocktail krijgt? Zo één waar de aandacht nou niet direct op een hip interieur ligt, maar alles in het teken staat van het perfecte drankje met goede service. Of liever gezegd cocktail? Met dit boek op zak weet je overal ter wereld wel een goede bar in te duiken. Want, je gaat heen ‘where bartenders drink’!

Where bartenders drink

Bijna 225 wereld’s meest gerespecteerde bartenders hebben hun favoriete barretjes opgesomd. Resultaat: een heel dik boek om je leven lang zoet te zijn en in een permanente staat van dronkenschap te verkeren. Alles is ook nog eens mooi simpel vormgegeven en overzichtelijk ingedeeld per werelddeel, land en stad. En je hebt even t gaan, er staan 700 exemplaren in.

Meer mooie boeken? Check snel nog meer leesvoer en leuke reviews

Die gezellige bruine kroegen van weleer, jaren 30 stylish barretjes… In dit boek kom je waarschijnlijk niet op de meest hippe plekken, maar wel op de plekken waar een bartender over heel veel ervaring beschikt en zijn liefde voor drank vertaald in een heerlijke cocktail. En jij gewoon een ouderwets grote fooi neerlegt.

Where the bartenders drink kopen

Ook in je reiskoffer? Koop ‘m via onderstaande link

 

Als eerste op de hoogte van de nieuwste updates?


About the Author

 

Leave a Reply